Vůně lásky...
Mé srdíčko klidně dál tepe,
růře lásky nám stejně nerozkvete,
vonět může po skořici,
když trávím s jiným čas v ložnici,
kdo mé tělo bude laskat,
když oheň bude v kamnech praskat,
ty to nejsi nestojíš o to,
tak sem s jiným ....tak proto!
Komentáře (0)