Anotace: ...co bych chtěla dělat, kdybych byl drobnou kapkou, která může být kdekoliv...
good, ale pořád to samý, dlouhý verše, každý umí radit a ne každý to má rád, ale stejně řeknu svůj názor. Zkus si tuhle básničku vzít a rozpůl každej verš na dva verše a domysli k nim rýmy, básnička bude delší, ale bude mít spát a bude básničtější, ale je to těžký, teď by asi změna vypadala moc uměle, pokud ještě nejsi naplněna emoci ... =)
18.04.2006 14:06:00 | Miro Sparkus