Výkřik
Anotace: No prostě výkřik...nevím co tu psát, tak aspoň pozdravím. Ahoj Osravo
poslední rána
už ani nebolí
uhoď ať už jsi kdokoliv
bij jen bij mě do očí
děti strachy se pomočí
ženy v kolena klesnou
muži ni slova nehlesnou
nech proudy krve téct
do řeky moravy
na počest paní Morany
nech smrt přijít
tělo schladnout
červy sežrat tělo mé
to pro Tebe LÁSKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)