Svit okamžiku
Anotace: Nejsilnější okamžiky se počítají na vteřiny.
Kdo to mluví, kdo se ptá
čí hlas sem z dáli,
čí hlas sem z dáli proniká.
Je to pláč, je to smích
je to všechno, je to nic.
Je to láska a je to chtíč
jako touha co k nám volá,
jako šmouha co nechce pryč.
Z mraku, co nebi uniká.
Je to půvab našich žen
ta krása co k nám volá,
je to vůně Vašich ladných jmen.
Komentáře (0)