Anotace: Věrko tahle je pro tebe.Nevím asi se mi povedla,ale to co k tobě cítím na to jsou slova tak bezmocná. Miluji tě a vážím si tě a budu tě vždy ctít.
Dlouho jsem tu nebyla, protože v mém životě se stalospoustu věcí a některé nebyly úplně dobré. Ale tyhle básně já můžu číst pořád. Na radost i na smutek.
Láska přináší naději, naděje přichází s citem... krása viděná v srdci dívky... To teda musí být příval emocí... zřejmě dost výjimečná ženy.
Skvělé!!!! Ovšem příště bez malin ve džbánku, to jsou laciné tlachačky a věřím, že se to tam dostalo pouze omylem.
14.11.2006 16:21:00 | Jituli
ten proud slov a vyznání mě úplně zavalil...musí to být výjimečná žena-držím pěsti:-))!!
08.04.2006 22:51:00 | Yennefer
Pěkné, veselé a vyzařuje z ní pohoda:)
Musela jsem ji ovšem číst víckrát abych pochopila a vyznala se v ní. Přesto máš ode mě 100! =)
19.02.2006 20:08:00 | makretka
je to naprosto skvělé, jen by se mi samotné "miluji tě" líbilo více jako úplné zakončení básně.... ale to je jen takový osobní postřeh... samozřejmě 100
19.02.2006 13:06:00 | Palička