mě jsi svými slůvky
hlavu poplet dokonale
miluji tvé povidlofky
jsou něžné, krásné, světaznalé...
lepíš jako med
snědla bych tě hned
povidláčku :o)
11.05.2006 13:04:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
...chybí mi... tyhle tvoje "povidlofky"... :o)
sluníčkový chvilky, človíčku milý...
04.04.2006 09:45:00 | Cecilka