Chtěla bych
Anotace: ...když jsem se nudila v čekárně u doktora :-)
Chtěla bych poznat doktora, co léčí všechny zlomeniny.
Doktora se sortimentem úsměvů v plném rozsahu.
Chtěla bych poznat doktora, co nemá ještě pocit viny,
když vzpomene na Hippokrata a na Přísahu.
Chtěla bych cítit na těle ty ruce plné soucitu,
jež uzdravují dotekem; chladivé ruce, co hřejí.
Chtěla bych zavinout do pláště z lásky a citu.
Doktora, jenž je sám lékem, doktora srdce si přeji…
Komentáře (3)
Komentujících (3)