Její hry
Anotace: Pro Zuldu, Kopra, Jedlu...atd
Šla jsem ulicí jednou večer,
Potkala jsem kluka a on brečel,
Tak proč tam na kolenou klečel,
Byl tak sám v ten temný večer,
Pohlédla jsem mu do jeho tváře,
V očích měl plamínky té záře,
Zaslzené oči mluvili za něj,
Když slzy s ústy teď si hraněj,
Byl pozdní temný tichý večer,
On tam stál a tiše brečel,
Proč tam na kolenou klečel,
A brečel a brečel a brečel…brečel
Prý rozešel se se s dívkou svou,
Byl pro ni pouhou hloupou hrou,
Ona měla prožitek lásky dvou,
A ty myslel sis že bude jenom tvou,
On někoho potřeboval v tu noc tuze moc,
Nikdo mu nepřišel na pomoc,
A tak tam stál tiše sám,
Propadl jejím hnusným hrám…
Byl pozdní temný tichý večer,
On tam stál a tiše brečel,
Proč tam na kolenou klečel,
A brečel a brečel a brečel…brečel
Komentáře (2)
Komentujících (2)