je to moooc krasna basen,uz prvni verse me zaujaly....jednou bch htela byt tak dobra jako ty...mas talent :o)
22.02.2006 18:16:00 | Wery
po okraji bloumat,podrobně ho zkoumat v slzách a bez brýlí ... i mě tenhle obrat překvapil, ale v tom nejlepším slova smyslu...jsem brejlatá už pěkných pár let, takže chápu, co to je, vejít v zimě se zamlženými brýlemi do čajovny...totéž co se slzavýma očima do světa...
21.02.2006 19:05:00 | Tinwen
po okraji bloumat,podrobně ho zkoumat v slzách a bez brýlí ... tak tenhle mi vlez sám do očí:) jinak se mi básnička moc líbí, opravdu. je taková kompletní, neutíká nikam drží se tématu ..vyvedená. jen snad jednu věc, klidně by mohle bej i bez rýmů a myslím, že by jí to i prospělo. trochu ji svazujou, ale to je jen drobnost.
21.02.2006 17:27:00 | kulishak