Nejsi anděl..
Anotace: není to básenka z něčeho co prožívam,ale nejak to ze mě vylezlo..jinak po dlouhé době zdravíím 8-)
Vsadils na nevěru..
nechoď už blíž,
zradil si důvěru..
o jiné sníš..
Ta kamenná maska..
co zakrývá mou tvář..
je s city sázka,
že znova neuvěřím v tvou svatozář..
Chtěl bys jinou..
a chtěl bys i mě.
tvé sliby učinkem se minou..
ženy nejsou žně...
Střepy..
vrývají se do těla..
a ani zoufalsví strážného anděla..
nezahrání tu lásku co zbyla..
Komentáře (3)
Komentujících (2)