...vstaň...
Anotace: takové malé povzbuzení:-)
Človíčku vstaň!
A nedělej si vrásky,
platíš jen daň
z nešťastné lásky.
Až přijde nová,
zas bude ti krásně,
a po staré zůstanou
jen hloupé básně.
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Ped111ro
Komentáře (1)
Komentujících (1)