Citové vystřízlivění
Anotace: ....cosi dlohou dobu existuje a nakonec zjistíte že to nemá cenu, tak proč to vůbec vzniklo??
Loďky plují zanechávají stopy,
na hladině řeky jenž pozřela čas,
dívám se na tebe a ubíhají mi roky,
kam poděla se láska jenž sžírala nás?
Již nemáš mě ráda a odvrátila jsi zrak,
vstříc novým zítřkům nastavila svou tvář,
nade mnou kupí se temných myšlenek mrak,
kde stala se chyba, byl jsem jen snář?
Komentáře (0)