první sloka dominuje, pak už mi to moc nesedí, konec je podle mě psaný narychlo...
...co mě trápí? hmmm asi to zvládám sám pač se začínám trochu litovat... pořád hledám kouzelné děvče, ale ty nemají moc zájem o introverty...
děkuju za komentář
22.02.2006 12:59:00 | Palička