Doteky
Anotace: ...drobné zamyšlení ....
Zavři oči a zkus uvěřit,
že svět je krásný.
Tváří se dotkni voňavé kůry stromů
a zapomeň, že se modlíš k penězům.
Vdechni něhu všeho, co mlčí,
zaposlouchej se do řeči
němých ryb.
Do dlaní vezmi pohozené kvítko
a dovol životu, aby se Tě dotýkal...
Komentáře (0)