Snový se jeví
Kapky deště
Do okna prudce naráží
A rozprskávají se
Ty pak stojíce za ním
Vidíš svět přes sklo okna zamžený
Který snový se ti jeví
Vidíš rozmazané siluety
Oken naproti rozsvícených
A za těmi okny je pak ona
Co tolik blízká,
Ale zároveň
I tolik vzdálená ti je
Komentáře (9)
Komentujících (9)