Víc než nic
V nejhlubším tichu osamění
zoufale doufám v zapomění!
KÉŽ MOHLA BYCH ŘÍCT...
Je láska jen naivní snění?
Má pravda zas v tvou lež se změní.
NEBYL JSI VÍC...
Zápletka jen...bez rozuzlení
Zbabělcům v lásce dát co není
NEŽ POUHÉ NIC...
Komentáře (1)
Komentujících (1)