Daleko
Anotace: ...je mooc daleko
Dívám na obrázek tvůj vedle mého stolu,
vzpomenu si na chvíle když jsme byli spolu.
Slzy mi z tváře na zem kapou,
já bloudím prstem mapou.
Ta vzdálenost zdá se tak kratičká,
ale mě ukápne další kapička.
Vím totiž že nedělí nás kousek,
a to už sahám pro ubrousek
Jsou to kilometrů stvoky,
netřeba psát další sloky.
Utírám si ty mokré nekonečné slzy,
snad budem spolu už hodně brzy
Komentáře (1)
Komentujících (1)