Pokreslil mě uměním..
Anotace: O tom, kdo barví naše životy občas na černo, občas na bílo..
Mé tělo černou tuží pokreslil a obrdžel obdiv spoluhráčů.
Do všech zákoutí budoucnost svou si zakreslil a tóny barev přerušil sny spáčů.
Střídal černou s bílou,
démona s křehkou vílou.
Učil vědce bádat a drzé jasnovidce hádat.
Měnil špínu na zlato,
suchou poušť pak na bláto.
Čaroval i s tělem mým,
učil mě svým uměním...
Komentáře (2)
Komentujících (2)