Polibek
Anotace: Co sladšího může být, než polibek věrné osoby?
Polibek, sladký jako cukr na jahodě.
Polibek, snad záleží i na náhodě.
Polibek, darovaný z lásky.
Polibek, uzavírá všechny sázky.
Polibek, to je dotek jemnosti,
důkaz citu vřelosti.
Polibek, krásný sen,
každému snílkovi razjasní den.
Polibek od milované bytosti
a srdce skáče v radosti.
Polibek je projev lásky,
lásky jež nedělá vrásky.
Polibek, vše zlé spraví,
polibek prodlouží život zdraví.
Tak ti polibek posílám
Komentáře (1)
Komentujících (1)