Když je to takto dáno,
slyšet i říci ..Ano..
pak zbývá jenom přát
ať tvoří šťastný pár
ať má ji navždy rád...
to je ten boží dar.
23.02.2006 18:41:00 | Guču
Už se to blíží.....a je to téměř na dosah.
Máte to "za pár", kdy překročíte ruku v ruce práh.
Moc rád se připojuji a chci vám ze srdíčka přát,
ať jeden druhého má stále hodně rád.
23.02.2006 12:32:00 | Mourek
Přesně tak, co krásnějšího může být
To nedovedu si ani představit
Až v sobotu zazní naše věčné ANO
Jsem ráda, že do Vás máme požehnáno
23.02.2006 11:22:00 | Písnička
Je tady někde ukrytá v literu. Psala jsem ji dávno pro mého kolegu, když se ženil...Svatební...Přeju hlavně výdrž...a tramoty zahnat..huž, huž...
23.02.2006 08:28:00 | Hančí
Už se to blíží... dobře vím...
snad i já pár slov přidat smím...
srdíčkové to blahopřání,
ať Láska pořád mezi vámi...!!! :o)
23.02.2006 08:02:00 | Cecilka