V tvé blízkosti...
Když dotkneš se mě, nevnímám nic.
Roztávám jak sníh...
Snad přečteš v očích mých,
Co slovy nedokážu říct.
Když blízko jsi, tak tají se mi dech.
Mé srdce bije na poplach,
Mám závrať, radost, zároveň však strach,
Že existuješ jen v mých snech.
Komentáře (1)
Komentujících (1)