pro lásku na dobrou noc
Anotace: pro potěšení ke klidnému spaní
Na dobrou noc-na spaní,
chceš to lehké šimrání?
Mohu tě tak jemně lechtat?
až ke smíchu tebe dohnat?
aby ses pak ve spaní,
smála z toho lechtání.
Dotýkat se chci tě lehce,
na všech místech tebe přece,
nenápadně je dobývat,
i jazýčkem je pošimrat.
Celou noc tak hledat místa,
světlu-světa tajně skrytá,
cílem toho hledání,
je to něžné škádlení.
Nejsi jistě malá holka,
sama víš kde nejvíc tě to lechtá,
tam směřuje mé snažení,
tak chtěl bych moc to mazlení.
….Až do rána bílého
Přečteno 590x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (4)
Komentujících (4)