Ty a Já
Anotace: ...takhle je to hezký :o)))
Dny voní létem našich vzpomínek
Snídáme spolu
a ve tvářích se nám odráží
touhy plamínek
Upíjíme z poháru lásky
A z duše gumujeme vrásky
Bude krásný dnešní den!
Přečteno 698x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)