Hudba srdce
Kladívkem o strunu klavíru
Rozezněls sladce duši mou.
Líbezně stuha klapek
Pod tvými prsty se rozvlní
A ruce tvé něžně promění,
S lehkostí dešťových kapek,
V písničku jenom o nás dvou
Pár kuliček v notovém papíru.
Komentáře (5)
Komentujících (5)