Zhasly svícny
Anotace: někdy se to prostě nepovede..:(
Zhasly svícny....
na polštář ty´s prstýnek položil a po dlouhé chvíli z nebe padla rosa.
Odešel.
Se slzama schovanýma za víčky..Už je to rok
a prstýnek zásnubní stále na polštáři spí.
tehdy sklamala jsem a svícny zhasly.
Odpusť.
Komentáře (1)
Komentujících (1)