Anotace: tuhle básenku jsem napsala pro sebe, abych pochopila, že jsou lepší věci...
no to si myslim ze sou uplne zbytecne ja budu u tebe at se deje co se deje.......je mi jedno ze obe nekdy zakopnem ale musime drzet po hromade a o me se muzes kdykoliv oprit !!!
10.03.2006 15:20:00 | Ada
ma nalada je pod psa,tak dik za napsani tehle basne,protoze pomohla i mne! davam 80%
03.03.2006 18:44:00 |