Hosté mého domu
Anotace: trápit se na papír umím dokonale
Růžový sen se zabodl do země
a roztříštil na miliony těl...
Bolest přijala pohostinství
a kradmo se zabydluje v každém z mých pokojů…..
Zůstává do rána…
Sotva jsi dočetl můj dívčí román….
a knihu odložil na noční stolek…
celé tvé já se rozplynulo v bodavé šílenství….
Ani jsem ti nestačila říct, jaká je škoda, že ses mě nenaučil číst mezi řádky….
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
Komentáře (2)
Komentujících (2)