Pár obyčejných veršíku...
Oči zavírám, však nechce se mi spát,
v dáli slyším na klavír Tě hrát.
Naše sladká píseň ve mě stále zní,
stejně jak tvá slova - slova poslední.
Žárlím na tvé ruce, když klávesy hladí.
Tóny tvé mě hřejí, lákají a svádí,
zavřít oči, nechtít spát,
křičet ta tři slova, slova "mám Tě rád"
Přečteno 562x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)