Píseň...
Anotace: Lze ztratit něco, co jsem nikdy neměla?
Testament místo písně zpívám
po noci, když se rozednívám
Příští zas bude o kus delší
Kdo přijde? Kdo mě ukonejší?!!
Jen krátký pohled osud mění
došlo mi že jsem v zapomnění
v notovém listu -nová strana-
není už sám a ona sama
Podivný výraz v jeho tváři
další den škrtám v kalendáři
neznámí lidé stojí kol
noty mám psány v tónech moll
Testament místo písně zpívám
na večer když se k hvězdám dívám
Nauč se luštit mezi řádky
stojí tam psáno Vrať se zpátky!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)