Už leží před tebou... co dosud pouhým snem jen bylo,
aby dvě srdíčka nakonec v jedno spojilo.
(a mně to vědomí dělá taky moc dobře :o)))
28.02.2006 22:14:00 | Mourek
Vidím obrázek na oznámení...dvě srdce s dírou po Amorově šípu..avšak ty otvory neudělal ten bůžek aby je poškodil,ale aby ta srdce k sobě mohl mohl spojit zlatou mašlí.:o)
28.02.2006 21:04:00 | Guču
Už leží před tebou... už je to realita...
splněný sen, co přítomnost si říká...
(a mně to vědomí dělá nesmírně dobře :o)))
28.02.2006 08:38:00 | Cecilka