Jsi
Jsi večerem, který svítá…a ránem, chodícím spát….
….pořád mi unikáš….a já unikám Tobě ( sama před
sebou)…
…jsi člověk, chodící dokola…po vlastním osudu…..
………….jako já…..bloudíš……..
………..Jsi………………………………………………Jsem…
* * *
….Tak nechej NÁS……chvíli
……..být………
Přečteno 759x
Tipy 1
Poslední tipující: lalej
Komentáře (0)