Anotace: vídali jsme se, vzpomínali, snili a dny prchali kdovíkam a to, co jsme spolu zažili, už patří pouze vzpomínkám :(
nejprve teda děkuji za komentáře.. pak jen že máš pravdu,pořád píšu o jednom člověku..:( mno nemáš za co děkovat,píšeš pěkne:) a určite se nekdy domluvíme.. jestli máš icq tak já ho mám v detailech, nebo třeba můžem popovídat nák jinak... a piš dál.. těším se moc na Tvoje další dílka:)
01.03.2006 21:30:00 | Terry
krásný.. je to strašlivý když ti umře láska.. nebo když odejde.. dekuju za komentář, jsem ráda že se ti to líbilo, a kéž by Ti moje básnička pomohla aby ten Tvůj dotyčný otevřel oči.. kéž by aspon Tobe přinesla štěstí.. píšeš pěkný básničky - me se moc líbí:)
01.03.2006 18:15:00 | Terry