Asi tě mám rád
Anotace: Tato píseň je pro mě ta nejmilejší doufám, že se vám zalíbí, alespoň trošku.
Asi jsem se zamiloval na první pohled
bral sem tě všude a bral na tebe ohled
s andělskou tváří
chci s tebou strávit stáří
a zažít nový věci
číst ve tvém slabikáři
Pamatuješ jak nám bylo smutno
jak jsme si zpívali není nutno
jak nám bylo hezky v lesoparku
jak jsme vlítli do toho aquaparku
Chodili jsme po náměstí
do kolečka
a věřili na štěstí
znovu tečka
Začala být zima na rozhledně
tak jsme slezli a koupili hadry tetě Emě
zašli jsme do nové zologicke zahrady
opičky tam ukazovali svoje vnady
Začalo pršet a my neměli deštník
museli jsme se schovat pod kapesník
tvářila ses trošku nešťastně
řekl jsem ti zase bude všechno v pořádku...jasně.
Asi tě mám rád trošku víc než kamarád.
Asi tě mám rád trošku víc než kamarád.
Usmála ses na mě a chytila mi ruku
v tu chvíli jsem měl něco v oku
zadíval jsem se na tebe s úsměvem na rtech
a ty mě políbila ech ech
Chytil jsem tě kolem pasu
pořád pusa na pusu
jemně si mě stiskla kolem krku
pocítil jsem sílu pulzu.
Držel jsem tě v náručí pevném
nikdy tě neopustit a vždycky měkkém
cítila si ze je na mě spoleh
budeme spolu jezdit na kolech
Budeme spolu šťastní jako pár
nikdy spolu v nesvár
když k tomu všemu dáme srdce
mohlo by jít všechno hladce
Když to všechno vyjde teď
budeme spolu stastni zrovna teď hned
a zapomeneme na vzájemné spory
pojedeme spolu třeba na hory.
Asi tě mám rád trošku víc než kamarád.
Asi tě mám rád trošku víc než kamarád.
Komentáře (2)
Komentujících (2)