Anotace: Vím, že s albou to snad kromě začátku nemá nic společného, ale nějak jsem se tomu názvu nedokázal ubránit.
věříš..že se mně stýskalo po těch tvých svostech :o))
ještě kdyby mi je někdo četl..to by bylo žůžo :o))
15.03.2006 14:09:00 | šuměnka
Tak tadle je hodně taková zvláštní... Tak milion procent, plus minus na druhou děleno 144564adfbadfb.
09.03.2006 17:05:00 | Králík
Máš úplnou pravdu, u toho mého "vína" mi to taky vůbec nesedí..to je tou rychlostí, než projde kolem p. ředitel...díky.
03.03.2006 06:53:00 | Hančí
to je moc hezká básnička...ale proč kurnik kohokoliv si najdu k precteni tak tam ma basnicku ze si sotva slzy udrzim???to neni fer proc ja se tak malo dostanu k veselejm:(...:P
02.03.2006 22:12:00 | pan PanPan
Jako kdyby ta tvoje a to moje dnešní Psí víno, měly trochu cosi společného...Jedno určitě ten ON byl taky Jarda...
02.03.2006 12:39:00 | Hančí