Vytřízlivění
Anotace: Někdy je lepší zůstat opitý láskou!
Vystřízlivění
Ztěžka polknu poslední doušek vína,
nestojím o pohádky, že nebyla to Tvá vina,
dávno nejsem holka nevinná,
co po večerech Tě tajně proklíná,
nevěřím, že jsem jen Tvá,ta jediná,
vím, že v Tvé mysli je i dívka jiná.
Z vznešené růže zbyla prostá kopretina,
vážně nestačí mi Tvé lásky polovina,
z Tvých slibů mi zbyla jen kocovina...
Komentáře (1)
Komentujících (1)