Ona
Anotace: Je všude kolem nás
Ona
Nech mě a jdi, můžu bez Tebe být,
nepřijde mi, že bych bez Tebe nemohla žít.
Opusť mě-jsi nevěrná jak polednice,
jsi jen dávno ztracená pohlednice.
Odejdi a už se nikdy nevracej,
už vím, že jen sebe máš nejraděj.
Všechno dáš, však sebereš víc mnohem,
tímhle Ti nadobro říkám své sbohem..lásko prokletá!!!
Komentáře (0)