Slova
Anotace: otřepané téma..láska
Světem prochází se slova lásky...
Stojí, mluví, tiše bdí...
Na lidských tvářích nechávají vrásky
když rozhodnou se, že je čas jít.
Milovat a cítit učí pyšný lid
mít vinu a chápat, třeba někdy snít.
Není toho mnoho, co vezmou a zase dají...
chvíle trvá věčnost a city na nikoho nečekají!
Světem prochází se slova lásky...
Stojí, mluví, tiše bdí...
Jen chvíli pozdrží se, pak chtějí odejít
Komentáře (0)