Začetla jsem se do tvých básniček a náhodou mi vůbec nevadí,že mají stále stejné téma. Ba naopak!!! Tak piš víc, protože sdělené trápení je poloviční trápení a tu literu se může vše :-)!
05.06.2006 14:27:00 | Dalimila
Daří se mi relativně dobře, zdejší část mých příspěvků týkající ustýskanýho období skončí o prázdninách svatbou, ale né se mnou, ale tou, která v tom jeho srdíčku sídlila a čekala doma. Smířila jsem se, co mi zbývalo. Pak ke mně pomalu pozvolna přišla nová láska, je to doslovně pár měsíců co mě hřeje a je mi na blízku, ale není to zas nic jednoduchýho, ale nemám sílu psát, protože by to relativně u mě také bylo pořád o tom samém, že mi někdo schází, protože pořád spolu být bohužel nemůžeme. Měj se hezky, ráda si zas někdy Tvé příspěvky přečtu. Sluníčko v duši.
11.03.2006 13:41:00 | grázlík
Možná, jak říkáš, téma pořád stejné, ale vyměň lásku za něco stejně hodnotného a krásného, přeju ať stesků je co nejmíň a obětí a polibků moře.
06.03.2006 07:24:00 | grázlík