BÝT S TEBOU...
Anotace: Tohle je pro jednoho kluka z netu kterýho mám ráda a chtěla bych být s ním....
Být s tebou...
To mé přání je.
Být zahrnuta něhou,
jen o to mi teď jde.
Pár slz spadlo na polštář,
a v dlaních schovám svoji tvář.
Nechci vidět svět,
už nechci dál trpět.
Dívka na pokraji zoufalství,
píše básně přátelství.
Tou dívkou jsem já,
smutná a zamilovaná.
Strašný křik se dere tmou.
Dívka skončila vše s ochotou.
Šlo jí jen o lásku tvou.
Chtěla totiž být s tebou...
Komentáře (3)
Komentujících (2)