Tak jen náhodou jsem otevřela a ejhle ...všichni mojí drazí tu...na tom čarování něco asi bude...nevadí Cecilko, že jsme daleko, ono to loupání v kloubech povolí...a až budu v tom důchodku, tak budu šetřit a šetřit(i když nevím z čeho) a přijedu za vámi 2x do roka..ju???
21.11.2005 13:01:00 | Hančí