Spoutej mě láskou
Spoutej mě láskou!
Tak něžnou, tak krásnou.
Spoutej mě láskou, a na chvíli buď mi princ.
Nauč mě milovat a snít.
Nauč mě toužit a jak částí tebe být!
Ukaž mi rajské zahrady i labyrintů záhady.
Vyzvedni mě do nebe...
pověz, jak chutnají polibky od tebe.
Pojď! Poletíme vesmírem, až vrátíme se na Zem
necháme se strhnout milostným vírem!
Vezmi si mé srdce a duši s ním.
Spoutej mě láskou!
Mé bude tvým...
Komentáře (2)
Komentujících (2)