Nářek...
Anotace: spíš pokud o poezii..... uvidíme zda se podařilo!
Pleskání netopýřích křídel, někde v dáli.
Kapky bušící do okapu...
Šťastné chvíle, jež se mi zdály...
V hlavě si tvořím košilatý rým: Miluji tě! Buď mi vším...
Nikdo neslyší mé volání!
Kdo by taky slyšel nářek věčnosti
Snad někdo zná mé jméno, aby bylo mé tebou vyslyšeno!
Stále slyším nářek sovy
v půlnočním odbíjení zvonů.
Tmavá věčnost v jámě lvové...
Zachraňte mě! Prosím...
Komentáře (0)