Někdy se říká, že člověk který věří je hlupák. Já si to nemyslím, ikdyž vím že je to pravda. Jsem jedna z důvěřivců a ještě k tomu nenapravitelných(prostě ztracený případ). Někdy mám dojem, že nemám ani právo milovat, protože když na chvíli nevěřím, vidím kolem sebe tu špínu, lidskou zášť a krutost, která nemá hranic. Mnohdy mě napadá, že jsem se měla narodit v jiném světě, třeba by mi tam bylo líp.
Ta báseň je vážně krásná. RN
14.03.2006 23:38:00 | Rhiana E. Nebresk