pěkná forma, básenka jakbysmet, nádherná, že máš talent, koukám, poznali už dávno přede mnou:-) ještě na něco kromě psaní? :-)
Nevím, tánička prej byla dost sžíravej kritik, takže když od ní kilo, co proti tomu.. ? :-)
slyšel jsem o ní všelicos... ?
25.04.2007 17:04:00 | La Suneteto
Díky za moc pěkné a milé uvítání a za tak pozitivní kritiku - moc mě to potěšilo:-)
Jenom takový amatérský dotaz: hledala jsem, kde se dá změnit text už vložené básně, bohužel neúspěšně... Dá se to někde změnit? Takže za "jemnně" šumící proud se tímto omlouvám.. :-)
05.03.2006 13:35:00 | Melitelee