PROČ ?
Anotace: To je pro kluka o kterým sem začla pochybovat že mi říká pravdu...
Proč je těžké mít někoho rád,
a ještě těžší milovat ?
Proč nemůžu mít ráda tebe ?
Proč ztmavlo krásně modré nebe ?
Mezi námi je teď velký mrak,
černý jako noc.
Nezdá se to, ale je to tak.
A mě to mrzí moc.
Proč přestal sis mě všímat?
Proč nechceš mě dál líbat…
Proč procházím se krajinou,
A tvé srdce míří za jinou ?
Proč jen přestal jsi mi psát ?
To už mě vážně nemáš rád ?
Proč mi zpráva nepřichází ?
Proč srdce lásku nenachází ?
Proč poslední dobou nemáš čas ?
Proč jen pláču zas a zas ?
Jak jen se to mohlo stát ?
Proč přestáváš mě milovat…
Proč nepíšeš mi, nevoláš?
Ptám se sama sebe :
Ráda ho ještě máš ?
Odpověď přichází z nebe…
Mrak se ztrácí, odplouvá.
V srdci svitne naděje.
Třeba ještě rád mě má.
Třeba ještě ozve se...
Komentáře (3)
Komentujících (3)