Když láska boli
Anotace: To je pro mojí kamarádku, která se zamilovala a nedopadlo to dobře.Doufám, že jsem její pocity vystihla dobře.
Bylo to pěkné,
bylo to krásné,
když si byl u mne.
Byl jsi první,
byl jsi jediný,
Proč si to neuměl pochopit.
Mám tě ráda,
toužím po tobě,
chci být u tebe,
když jsi se mnou jsem v nebi,
a přitom mám strach
jsem nervozní,
že mě budeš chtít.
Slzy mi tečou,
oči mě páli,
nikdo tu není,
aby mě pohladil.
Brečím v koutě sama,
ale přesto tě mám ráda.
Vrať se prosím tě ke mně
ja už nechci být sama.
Srdce ti klidně dám
jen mě prosím zase nezklam.
Komentáře (0)