S jarem... vrátí se lásky víc než trošičku...
můžeš mi věřit, znám sem tam nějakou tu lidskou dušičku ;o)
14.03.2006 08:56:00 | Cecilka
Mně se taky líbí, jenom v prvním verši 2. sloky by mi lépe sedělo "chtěla bych než "chci". Pochopil jsem správně, že jsi ze západních Čech? Tak to jsme krajani.
06.03.2006 14:34:00 | JardaCH