Má láska
Znamení osudu,
hledám ve tvých očích.
Nenacházím špetku rozumu
a jen slepě věřím.
Úzkostí mé srdce taje,
na schovku si hraje.
Při pohledu na tvou krásu,
sevře se mi srdce a dech ztrácím.
Na tebe se dívám,
úsměv na tvých rtech.
Červenáš se jak jablíčko,
miluji tě zlatíčko.
Komentáře (0)