Pod oblohou melancholie
Anotace: na melancholii nejlepsi lek , napsat basnicku i kdyby stala za hovno :)
Pod oblohou melancholie
Dívajíc se náhodě zítřku do tváře
Procházím se bludištěm osudů
A znova
Navzdory černým ránům
Vstávám opět s nespoutanou touhou
Touhou milovat zase chviličku pouhou
A znova
Dívat se do zrcadla splněných přání
Vše tak růžové a vše k mání
Avšak
Neočekávaný kousek naděje
Vzhlížející ke snům
A znova
Krvácející rozum klade si otázky
Kolik černých rán
Kolík ještě ran
Kolik dalších dnu bez lásky
Kolikrát ještě zvednu znova
Růžové brýle neznámého romantika
?
Komentáře (0)