Smutná láska
Anotace: Je to o smutné lásce...
Mé srdce puká,
bolestí se svírá.
Mě osobně,
se to dotýká.
Z lásky se dějí...
různé věci,
však já si připadám,
jak v kleci.
Zrak se mi mlží
pod slanými kapkami,
pod mojí tíží.
Kdo nade mnou z nebe shlíží...
Kdysi jsem věřil,
každému se svěřil.
Nyní však jsem skončil,
pod tíhou se rozloučil.
Komentáře (0)